Træfældning

Træfældning

Har du et træ, som er blevet for højt, stort, skævt, som skygger for terrassen eller huset, eller er i fare for at vælte ned i dit tag i den næste storm?

Så står Den Grønne Gren gerne for en sikker og tryg træfældning.

Træfældning er ikke noget, man bør kaste sig ud i som amatør, medmindre træet står helt for sig selv på en mark… Det er nemlig ikke altid det falder, som man forestiller sig, eller at det har den størrelse man forestiller sig, når det først falder.

Vi har erfaringen og passer godt på dine omgivelser. Vi tager udgangspunkt i det konkrete træs størrelse og form, samt den plads der er til rådighed. Hvis vi skønner, at det er nødvendigt med topkapning, sørger vi for dette. Så tager vi træet ned i mindre bidder, så det sker forsvarligt og sikkert.

Når træet er kommet sikkert ned, sørger vi for at skaffe dig af med træet eller at hugge det til brænde eller flis, hvis du ønsker dette.

Hvis du har planer om at anlægge noget nyt, hvor træet stod, sørger vi for rodfræsning af stub og rod. Så behøver du ikke at vente på nedbrydningen, men kan gå i gang med anlægsarbejdet med det samme.

Adresse

Skovvænget 25
3480 Fredensborg

Telefon

Åbningstider

Mandag: 07:00 – 18:00
Tirsdag: 07:00 – 18:00
Onsdag: 07:00 – 18:00
Torsdag: 07:00 – 18:00
Fredag: 07:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 18:00
Søndag: Lukket

KONTAKT OS I DAG