Profil

Profil

Den Grønne Gren ejes og drives af anlægsgartner Peter Rogaard Jensen. Virksomheden blev til i 2005 og har siden vokset sig til en solid forretning. Vi er i dag 5-7 mand, som alle brænder for at levere smukke haver og velplejede grønne omgivelser til vores kunder.

Den Grønne Gren har adresse i Fredensborg, og de fleste af vores faste kunder – som i øvrigt har været trofaste kunder gennem mange år – har hjemme i Nordsjælland. Det drejer sig blandt andet om 25 større virksomheder og boligforeninger, hvor vi passer de grønne omgivelser med alt hvad det indebærer af græsslåning, hækkeklipning, lugning af bede og oprydning, så der ikke ligger affald og flyder. Vi kører dog til opgaver på hele Sjælland, i det omfang det giver mening for både dig og os.

Vi indgår gerne faste aftaler om vedligeholdelse og service, som passer til dit temperament. Det kan være ugentlig græsslåning, hækkeklipning to gange om året, eller en total pakkeløsning med pasning og pleje af de grønne omgivelser hver 14. dag. Vi tilpasser os altid gerne dine ønsker. Det vigtigste er, at der er klare linjer, så vi er enige om aftalens præmisser.

Vi kommer naturligvis også bare ud til enkeltopgaver, når du ringer efter os.

Hvis du skal have anlagt ny have eller grønne omgivelser, så kommer vi altid ud og ser på sagen og får en god snak med dig om dine ønsker, inden vi giver et uforpligtende tilbud.

Adresse

Skovvænget 25
3480 Fredensborg

Telefon

Åbningstider

Mandag: 07:00 – 18:00
Tirsdag: 07:00 – 18:00
Onsdag: 07:00 – 18:00
Torsdag: 07:00 – 18:00
Fredag: 07:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 18:00
Søndag: Lukket

KONTAKT OS I DAG