Nyanlæg

Nyanlæg

Skal din have eller dine grønne omgivelser omkring virksomheden eller boligforeningen fornyes helt eller delvist?

Den Grønne Gren står gerne for alt nyanlæg fra første skitse til sidste spadestik.  

Vi samarbejder med en utrolig dygtig havearkitekt, som integrerer alle jeres ønsker i en mere eller mindre detaljeret haveplan med skitser og plantelister, mv. Når planen er klar, så står vi for al beplantning og al belægning i projektet. Hvis I selv har en plan, så følger vi naturligvis bare den.

Vi bygger støttemure, som inddeler din have smukt i forskellige niveauer og rum, holder på jorden og skaber læ i haven.

Vi anlægger flise- og stenterrasser, havestier og gange omkring huset, så de grønne plæner og blomsterbedene bindes sammen af smuk og gennemført ’infrastruktur’ og uderum i haven. 

Vi sørger for beplantning af træer, buske, hække og blomster. Vi vejleder dig altid gerne i dit valg af planter i forhold til lys og skygge, verdenshjørnerne, blomstringstid og ikke mindst planternes højde.

Vi jævner og planerer jorden og sår græs til din nye græsplæne. Hvis du ønsker græsplænen klar med det samme, så lægger vi også rullegræs.

Hvis der skal bygges en carport, et rygeskur, et cykelskur eller sættes hegn op ved samme lejlighed, så finder vi også ud af det. Det meste klarer vi selv, og ellers har vi dygtige samarbejdspartnere, vi kan trække på til opgaven.

Hvis den gamle have først skal ryddes, så fælder vi træer, fjerner buskads, fræser stubbe og rødder, samt graver tørv af og bearbejder jorden. Så er haven parat til alt det nye, der skal ske! Vi skaffer dig naturligvis også af med alt haveaffald og overskydende jord.

Nyanlæg af haver og grønne omgivelser for private og erhvervskunder på Sjælland! Ring til Den Grønne Gren med det samme, så vi kan aftale et uforpligtende møde!

Adresse

Skovvænget 25
3480 Fredensborg

Telefon

Åbningstider

Mandag: 07:00 – 18:00
Tirsdag: 07:00 – 18:00
Onsdag: 07:00 – 18:00
Torsdag: 07:00 – 18:00
Fredag: 07:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 18:00
Søndag: Lukket

KONTAKT OS I DAG